LALOU VISUALS

Hi! Ik ben Laura

Samen met Marieke, dochter Loise en onze twee katten ben ik helemaal happy in het Westland (ergens tussen Den Haag en Rotterdam).

Buiten zijn, avontuurlijke sporten, een goed glas rode wijn of speciaalbiertje, en het bezoeken van concerten zijn mijn ding. Thuis, met z’n drieën, zijn bordspelletjes populair, hoewel ‘Catan’ soms voor de nodige strijd zorgt, vooral wanneer de struikrover in het spel komt 😉

Creativiteit zit in mijn bloed. Vroeger was ik al een echte rockchick op de gitaar in verschillende bands, maar nu heb ik de snaren voor mijn geliefde camera ingeruild. Geef mij een camera en ik vermaak me de hele dag!

Sinds 2020 maak ik met veel passie en plezier films voor bruidsparen, bedrijven en gezinnetjes. Naast mijn baan in de videografie werk ik ook parttime als ambulanceverpleegkundige in de regio Rotterdam – Rijnmond. Het is soms hectisch en onvoorspelbaar werk, maar de stressbestendigheid, besluitvaardigheid en duidelijke communicatie die ik daar gebruik, komen ook goed van pas met filmen. Jou en alle familieleden op je gemak stellen met mijn sociale skills is mijn tweede natuur 😉  En als er echt een noodgeval is, kom ik natuurlijk in actie!

Mijn ultieme doel? Een prachtige tijdloze film afleveren die je met een glimlach blijft kijken en die jullie verhaal volledig vertelt.

Een foto zegt meer dan duizend woorden….(een film zegt nog meer maar die volgt nog ;))

SOCIAAL

CREATIEF

PERFECTIONIST

DOORZETTER

VINDINGRIJK

GEDULDIG

LOVE IS LOVE

OUTDOOR

MUZIEK

AVONTUURLIJK

SPELLETJES

HONDEN EN KATTENMENS

Foto's by Kim Hessels Fotografie

GETROUWD

In juni 2023 ben ik zelf getrouwd met mijn grote liefde Marieke.

Ik kan dus uit ervaring spreken dat het ZO gaaf is om je trouwfilm te ontvangen! 

De liefde, emoties, het gevoel, de blijdschap, de blikken van je vrienden en familie. Alles zie je weer terug op beeld, hoor je terug in de speeches en voel je weer zoals op de dag zelf. En dat allemaal samengebracht tot één geheel in een prachtige film.

We waren echt ontroerd toen we de film bekeken. En we bekijken de film nog regelmatig.

Ik kan iedereen aanraden om een trouwfilm te laten maken (duh 😉 )

toekomstplannen

Dream bIG

Mijn droom is om in de toekomst documentaires te gaan maken!

Ik heb hier ook een opleiding voor gevolgd en in 2022 mijn eerste mini-docu gemaakt. Dat smaakt naar meer…

Check hieronder de teaser van de mini docu over Neyls uit Venezuela

DSC00390
Video afspelen

Testimonials

Peter & Barbara Wedding

Laura en Marieke (second shooter) je ziet ze niet op je bruiloft maar ze zijn overal. Adviseren je vooraf en tijdens de bruiloft. Volledig ontspannen met als resultaat een prachtige film van onze trouwdag. Met al onze wensen is rekening gehouden.

Deborah & Frans Wedding

Wat zijn wij ontzettend blij en tevreden met de trouwfilm die Laura van onze bruiloft heeft gemaakt in september 2021. Vooraf op een prettige en duidelijke manier samen gesproken over onze ideeën/ wensen voor deze film en dag. Ook kwam Laura zelf met leuke initiatieven die we zelf nooit hadden bedacht. Laura was rustig en haast onopvallend aanwezig tijdens deze dag wat prachtige en spontane beelden heeft opgeleverd van ons maar ook van onze gasten. Alle details, muziek keuzes, emoties en beeldbewerkingen vallen mooi samen in de film en maakt alles 1 geheel en toont zeer professioneel. We worden echt even mee terug genomen naar de mooiste dag van ons leven.

DEUS Event

Ik kijk terug op een fantastische samenwerking met Laura tijdens ons echo-symposium in de Laurenskerk van Rotterdam! Hardwerkend en enorm creatief, hetgeen heeft geleid tot een prachtige compilatie na 1dag, gevolgd door een geweldige aftermovie enkele dagen later. Uiteraard met bijpassende muziek, die Laura zorgvuldig had uitgekozen.

Legal